Receptek


Vendégváró

Vendégváró
Levesek

Levesek
Főételek

Főételek
Desszertek

Desszertek

Almás krémes
Almás krémes
Hozzávalók:

tészta:
60dkg fehér tönkölyliszt, 20dkg liga vagy biomargarin, 20dkg nádcukor, 10gr természetes nátron vagy 1cs sütőpor, 1cs bourbon vanília, 3-4 ek. szójatej krém: 1/2 l szójatej, 2cs főzős vanília puding, 15dkg nádcukor, 1 bourbon vanília, 25dkg margarin
töltelék:
1 1/2 kg alma durvára reszelve, 2ek margarin, 10dkg nádcukor, fahéj ízlés szerint

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit összegyúrom és 3 egyforma részre osztom, amelyből 3 lapot sütök.
A pudingot 2ek cukorral és a tejjel megfőzöm.A maradék cukrot, margarint, vaníliás cukrot habosra keverem, majd a kihűlt pudinghoz adom.
Az almát a hozzávalókkal együtt főzöm, amíg a leve elfő.
Az első tésztalapot megkenem a krémmel. Ráteszem a 2. tésztalapot, erre rásimítom az összes almát, majd a 3.lappal betakarom. Egy napot állni hagyom, majd felvágás előtt megszórom porcukorral.

Almás krémes
Elküld

Küldje el kérdését megjegyzését, szóljon hozzá!


Név: *
E-mail cím: *
Üzenet: *

A magyaros ízek kedvelőjeként és szenvedélyes húsfogyasztóként éltük az életünket férjemmel és két gyermekünkkel, amikor 2007 nyarán... Magunkról Deutsch Noémi - Vegán ételek
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Vegán ételek a facebookon Vegán ételek a twitteren KÖVESS MINKET!
Vegán ételek
Kezdőlap Magunkról Növényi táplálkozás ReceptekKönyvajánlóKapcsolat