Receptek


Vendégváró

Vendégváró
Levesek

Levesek
Főételek

Főételek
Desszertek

Desszertek

BABLEVES
BABLEVES
Hozzávalók:

3 konzerv vesebab, 3 fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, pirospaprika, vegamix,1 bio zöldségleves kocka, só, liszt, 1 szójajoghurt, olaj, víz, pár csepp szezámolaj.

Elkészítés:

 

Kb. másfél liter vízbe beleteszem a babot, kettőt a levével együtt, hozzáadom a kb. 3 ek. vegamixet és a leveskockát és elkezdem főzni, amíg forr.
Közben olajon megpárolom az apróra vágott hagymát és fokhagymát, majd liszttel és pirospaprikával megszórom és berántom a levest. Még pár percig forralom, majd kiveszek pár merőkanállal és külön összekeverem a szójajoghurttal, így nem lesz benne darabos. Ha jól összevertem, visszaöntöm a levesbe, teszek bele pár csepp szezámolajat ( ettől lesz füstölt íze) elkeverem és készen van.
BABLEVES
Elküld

Küldje el kérdését megjegyzését, szóljon hozzá!


Név: *
E-mail cím: *
Üzenet: *

A magyaros ízek kedvelőjeként és szenvedélyes húsfogyasztóként éltük az életünket férjemmel és két gyermekünkkel, amikor 2007 nyarán... Magunkról Deutsch Noémi - Vegán ételek
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Vegán ételek a facebookon Vegán ételek a twitteren KÖVESS MINKET!
Vegán ételek
Kezdőlap Magunkról Növényi táplálkozás ReceptekKönyvajánlóKapcsolat