Receptek


Vendégváró

Vendégváró
Levesek

Levesek
Főételek

Főételek
Desszertek

Desszertek

Erdélyi padlizsánkrém
Erdélyi padlizsánkrém
Hozzávalók:

3 padlizsán, 1 kis fej vöröshagyma, só, bors, 3 ek. vegán majonéz.

Elkészítés:

A padlizsánokat egészben sütőben megsütöm 240 fokon kb. fél óra alatt. Ha kész, a belsejét kikaparom. A hagymát lereszelem vagy darálom és összekeverem a padlizsánnal. Sózom, borsozom és összeturmixolom. Végül lazán hozzákeverem a 3 evőkanál tojásmentes majonézt. Pirítóssal kínálom.

Erdélyi padlizsánkrém

A magyaros ízek kedvelőjeként és szenvedélyes húsfogyasztóként éltük az életünket férjemmel és két gyermekünkkel, amikor 2007 nyarán... Magunkról Deutsch Noémi - Vegán ételek
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Vegán ételek a facebookon Vegán ételek a twitteren KÖVESS MINKET!
Vegán ételek
Kezdőlap Magunkról Növényi táplálkozás ReceptekKönyvajánlóKapcsolat