Receptek


Vendégváró

Vendégváró
Levesek

Levesek
Főételek

Főételek
Desszertek

Desszertek

Gyros tál
Gyros tál
Hozzávalók:

1 cs füstölt tofu, 1 cs szejtán, 2 db szója joghurt natur, 4 gerezd fokhagyma, burgonya, olaj, só, bors, gyros fűszerkevereék, olívaolaj, balzsamecet, lollo rosso, ruccola, paradicsom, uborka, vöröshagyma, lilahagyma.

Elkészítés:

A tofut és a szejtánt csíkokra vágom, jól befűszerezem, kicsit sózom, olajjal meglocsolom és pár órát v. akár 1 napot is pácolom a hűtőben. Ugyanígy a szójajoghurtot is bekeverem a 4 g zúzott fokhagymával, sóval, borssal, olívaolajjal ( kb. 2 kk.) és balzsamecettel (kb. 1 kk.), neki sem árt, ha 1 nappal korábban elkészítem. A krumplit hasábokra vágom és elkezdem kisütögetni párhuzamosan a tofuval és a szejtánnal. Közben elkészítem a salátát. Minden zöldséget darabokra vágok, a lollo-t tépkedem és jól összekeverem, majd meglocsolom olívaolajjal.
Ha kisült minden, a tányért 3 felé osztom és mindenből teszek rá egy adagot, majd a fokhagymás szósszal meglocsolom a salátát.

Gyros tál
Elküld

Küldje el kérdését megjegyzését, szóljon hozzá!


Név: *
E-mail cím: *
Üzenet: *

A magyaros ízek kedvelőjeként és szenvedélyes húsfogyasztóként éltük az életünket férjemmel és két gyermekünkkel, amikor 2007 nyarán... Magunkról Deutsch Noémi - Vegán ételek
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Vegán ételek a facebookon Vegán ételek a twitteren KÖVESS MINKET!
Vegán ételek
Kezdőlap Magunkról Növényi táplálkozás ReceptekKönyvajánlóKapcsolat