Receptek


Vendégváró

Vendégváró
Levesek

Levesek
Főételek

Főételek
Desszertek

Desszertek

Hagymás bab
Hagymás bab
Hozzávalók:

3 konzervbab ( vörös,fehér vegyesen), 3 fej vöröshagyma, só, bors, olaj, liszt, pirospaprika, lilahagyma.

Elkészítés:

A vöröshagymát szeletekre vágom és olajon megpárolom, ha kész megszórom a pirospaprikával és egy pici liszttel. Rögtön hozzá adom a babot úgy, hogy a vörösnek és az egyik fehérnek a levét is hozzáöntöm. Kevergetem, sózom, borsozom, pár percig főzöm és frissen szeletelt lilahagymával tálalom.

Hagymás bab

A magyaros ízek kedvelőjeként és szenvedélyes húsfogyasztóként éltük az életünket férjemmel és két gyermekünkkel, amikor 2007 nyarán... Magunkról Deutsch Noémi - Vegán ételek
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Vegán ételek a facebookon Vegán ételek a twitteren KÖVESS MINKET!
Vegán ételek
Kezdőlap Magunkról Növényi táplálkozás ReceptekKönyvajánlóKapcsolat