Receptek


Vendégváró

Vendégváró
Levesek

Levesek
Főételek

Főételek
Desszertek

Desszertek

HAGYMÁS TOFU
HAGYMÁS TOFU
Hozzávalók:

3-4fej vöröshagyma, olaj, 300 gr füstölt tofu, 4 ek. világos szójaszósz, 1 ek. barna nádcukor, só, rizs.

Elkészítés:

A hagymákat vékonyan felszeletelem, majd kevés forró olajban nagy lángon megsütöm. Folyamatosan kevergetve, hogy a hagymák szétváljanak. A mikor sárgulni kezdenek, leveszem a tűzről. Egy másik serpenyőben aranysárgára sütöm  szintén kevés olajban a csíkokra vágott tofut. Ha kész a tofu, hozzákeverem a hagymához, kicsit megsózom, felöntöm a szójaszósszal, hozzáadom a cukrot és néhány perc a alatt összeforralom az egészet. Rizzsel tálalom.

HAGYMÁS TOFU
Elküld

Küldje el kérdését megjegyzését, szóljon hozzá!


Név: *
E-mail cím: *
Üzenet: *

A magyaros ízek kedvelőjeként és szenvedélyes húsfogyasztóként éltük az életünket férjemmel és két gyermekünkkel, amikor 2007 nyarán... Magunkról Deutsch Noémi - Vegán ételek
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Vegán ételek a facebookon Vegán ételek a twitteren KÖVESS MINKET!
Vegán ételek
Kezdőlap Magunkról Növényi táplálkozás ReceptekKönyvajánlóKapcsolat