Receptek


Vendégváró

Vendégváró
Levesek

Levesek
Főételek

Főételek
Desszertek

Desszertek

Lecsó virslivel
Lecsó virslivel
Hozzávalók:

1 kg paprika, 3-4 szem paradicsom, 3 gerezd fokhagyma, 3 fej vöröshagyma, 1 mokkáskanál egész feketebors, pirospaprika, 2 teáskanál édes rózsa, kicsi gulyáskrém, vegavirsli, só, olaj.

Elkészítés:

A hagymát apróra vágom és olajon megpárolom, majd megszórom pirospaprikával. Miközben a hagyma párolódik már karikára vágom a paprikákat és ha kész a hagyma, az egészet beleborítom, jól besózom. Fedő alatt elkezdem párolni. Kis idő múlva a paprika elegendő levet ereszt, ha nem, akkor vízzel kell pótolni. Beleteszem a gerezdekre vágott friss paradicsomokat, a félbevágott fokhagymát és az összes fűszert. Fedő alatt megfőzöm. Közben figyelni kell, hogy elegendő szaftja legyen és ha pótolni kell, akkor mindig csak kicsi vizet adok hozzá, hogy ne legyen vizes, csak szaftos.
Amikor elkészült, a karikára vágott szójavirslit is hozzáadom, összekeverem az egészet, még egy kicsit ráteszem a fedőt, majd tálalom, ha szükséges még utána sózom.

Lecsó virslivel
Elküld

Küldje el kérdését megjegyzését, szóljon hozzá!


Név: *
E-mail cím: *
Üzenet: *

A magyaros ízek kedvelőjeként és szenvedélyes húsfogyasztóként éltük az életünket férjemmel és két gyermekünkkel, amikor 2007 nyarán... Magunkról Deutsch Noémi - Vegán ételek
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Vegán ételek a facebookon Vegán ételek a twitteren KÖVESS MINKET!
Vegán ételek
Kezdőlap Magunkról Növényi táplálkozás ReceptekKönyvajánlóKapcsolat