Receptek


Vendégváró

Vendégváró
Levesek

Levesek
Főételek

Főételek
Desszertek

Desszertek

Paprikás krumpli virslivel, káposzta salátával
Paprikás krumpli virslivel, káposzta salátával
Hozzávalók:

5-6 szem nagy burgonya, 2 nagy fej vöröshagyma, olaj, só, 4 gerezd fokhagyma, pirospaprika, 1 ek.Édes Rózsa, 2 ek. natur vegamix fűszerkeverék, 1 tk. egész feketebors, 2 szem paradicsom, 1 tv paprika., víz, 3 szál szójavirsli.

Elkészítés:

Olajon megpárolom az apróra vágott hagymát, ha kész megszórom a pirospaprikával, közben  nagyjából egyforma kockákra vágom a krumplit. Hozzáadom a hagymához, sózom és fedő alatt kicsit megpirítom. Utána beleteszem a fokhagymát félbevagdosva, az összes fűszert, édes rózsát, a felnégyelt paradicsomot, tv paprikát, felöntöm mindig csak egy kicsi vízzel és fedő alatt megfőzöm. Ha kész, hozzáadom a karikára vágott virslit, összekeverem és még pár percig hagyom fedő alatt.
Káposzta salátával tálalom, amit úgy készítek, hogy legyalulom a káposztát, kicsit besózom, majd megcukrozom, ecetezem, kicsi őrölt köményt szórók rá, kicsi vizet és összekeverem. Hűtőben állni hagyom.

Paprikás krumpli virslivel, káposzta salátával
Elküld

Küldje el kérdését megjegyzését, szóljon hozzá!


Név: *
E-mail cím: *
Üzenet: *

A magyaros ízek kedvelőjeként és szenvedélyes húsfogyasztóként éltük az életünket férjemmel és két gyermekünkkel, amikor 2007 nyarán... Magunkról Deutsch Noémi - Vegán ételek
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Vegán ételek a facebookon Vegán ételek a twitteren KÖVESS MINKET!
Vegán ételek
Kezdőlap Magunkról Növényi táplálkozás ReceptekKönyvajánlóKapcsolat