Receptek


Vendégváró

Vendégváró
Levesek

Levesek
Főételek

Főételek
Desszertek

Desszertek

Póréhagymás édesburgonya
Póréhagymás édesburgonya
Hozzávalók:

6 db édesburgonya, 12 gerezd fokhagyma, 2 szál póréhagyma, olívaolaj, só, bors.

Elkészítés:

A sütőt előmelegítjük 220 Celsius fokra. A burgonyákat meghámozzuk, közepes kockákra vágjuk. A fokhagymát is meghámozzuk. A burgonyát tepsibe vagy tűzálló tálba tesszük. A fokhagyma gerezdeket rászórjuk. Az egészet sózzuk, borsozzuk és olívaolajjal összekeverjük. 15 percre betesszük az előmelegített sütőbe. Közben a póréhagymát vékony szeletekre vágjuk és 15 perc múlva rászórjuk a burgonyára. Ezután még további 5-7 percig sütjük.  Kb. 2 adag lesz belőle.

Póréhagymás édesburgonya
Elküld

Küldje el kérdését megjegyzését, szóljon hozzá!


Név: *
E-mail cím: *
Üzenet: *

A magyaros ízek kedvelőjeként és szenvedélyes húsfogyasztóként éltük az életünket férjemmel és két gyermekünkkel, amikor 2007 nyarán... Magunkról Deutsch Noémi - Vegán ételek
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Vegán ételek a facebookon Vegán ételek a twitteren KÖVESS MINKET!
Vegán ételek
Kezdőlap Magunkról Növényi táplálkozás ReceptekKönyvajánlóKapcsolat