Receptek


Vendégváró

Vendégváró
Levesek

Levesek
Főételek

Főételek
Desszertek

Desszertek

Rakott kel
Rakott kel
Hozzávalók:

1 kínai kel, 25 dkg gomba, 2 fej vöröshagyma, 15-20 dkg rizs, olaj, só, bors, pirospaprika, vegamix, 3 db szója joghurt, liga margarin.

Elkészítés:

A kínai kelt leveleire szedem, a túl vastag részeket levágom és sós vízben kicsit megpárolom.
A hagymát apróra vágom és olajon picit megpárolom, majd megszórom pirospaprikával. Ekkor hozzá adom a gombát és a rizst, sózom, borsozom, vegamixet teszek hozzá 1-2 evőkanállal és fedő alatt elkezdem főzni amíg a gomba levet ereszt,utána mindig csak egy kicsi vizet adok hozzá, ameddig a rizs megfő. Egy mély tűzálló tálat kikenek margarinnal
Vagy olajjal, beleteszek pár kellevelet, ráteszek egy sor gombás tölteléket, rá egy jó adag szója joghurtot, rá egy sor kellevelet amit kicsit megsózok. Így ismétlem, amíg el nem fogy a töltelék és a tetejét betakarom még kel levéllel. A tetejét még meglocsolm szója joghurttal. 200 fokra előmelegített sütőben fél órát sütöm.

Rakott kel
Elküld

Küldje el kérdését megjegyzését, szóljon hozzá!


Név: *
E-mail cím: *
Üzenet: *

Jakus Jutka




Kérdésem a következő: Hol lehet kapni szoja joghurtot, és szoja készítményeket, mert nem minden üzletben kaphatók

Köszönettel:
Jakus Jutka

2013.11.05 09:37


Jakus Jutka




Kérdésem a következő: Hol lehet kapni szoja joghurtot, és szoja készítményeket, mert nem minden üzletben kaphatók

Köszönettel:
Jakus Jutka

2013.11.05 09:36


A magyaros ízek kedvelőjeként és szenvedélyes húsfogyasztóként éltük az életünket férjemmel és két gyermekünkkel, amikor 2007 nyarán... Magunkról Deutsch Noémi - Vegán ételek
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Vegán ételek a facebookon Vegán ételek a twitteren KÖVESS MINKET!
Vegán ételek
Kezdőlap Magunkról Növényi táplálkozás ReceptekKönyvajánlóKapcsolat