Receptek


Vendégváró

Vendégváró
Levesek

Levesek
Főételek

Főételek
Desszertek

Desszertek

SZEZÁMOS TOFU STEAK BURGONYÁVAL
SZEZÁMOS TOFU STEAK BURGONYÁVAL
Hozzávalók:

300 gr füstölt tofu, szezámmag, zsemlemorzsa, sárgaborsóliszt, víz, só, olaj, 1 kg burgonya, fél cs steakburgonya fűszer, 2-3 ek dijoni mustár, olívaolaj.

Elkészítés:

A tofut nagyobb csíkokra vágom és bepanírozom:

1. lisztbe forgatom,

2. 1 ek sárgaborsólisztet összekeverek kb. 2 dl vízzel, ez a következő lépés, és  

3. szezámmagos zsemlemorzsába forgatom utoljára, majd forró olajban kisütöm.

Papírtörlővel bélelt tálba teszem. A steakburgonyához a krumplit hámozás után nagyobb gerezdekre vágom, egy nagy tálba teszem, meglocsolom olívaolajjal, a fél csomag fűszerrel és a dijoni mustárral, majd az egészet kézzel jól összeforgatom.Sózni nem kell, mert a fűszerkeverék sós. 200 fokra előmelegítem a sütőt,és  a krumlpit sütőpapírral bélelt tepsiben 30 perc alatt megsütöm.

SZEZÁMOS TOFU STEAK BURGONYÁVAL
Elküld

Küldje el kérdését megjegyzését, szóljon hozzá!


Név: *
E-mail cím: *
Üzenet: *

A magyaros ízek kedvelőjeként és szenvedélyes húsfogyasztóként éltük az életünket férjemmel és két gyermekünkkel, amikor 2007 nyarán... Magunkról Deutsch Noémi - Vegán ételek
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Vegán ételek a facebookon Vegán ételek a twitteren KÖVESS MINKET!
Vegán ételek
Kezdőlap Magunkról Növényi táplálkozás ReceptekKönyvajánlóKapcsolat