Receptek


Vendégváró

Vendégváró
Levesek

Levesek
Főételek

Főételek
Desszertek

Desszertek

Tejszínes gombás gemelli
Tejszínes gombás gemelli
Hozzávalók:

25 dkg durum gemelli tészta, 25 dkg gomba, 2 fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, só, bors, olaj, bazsalikom, liszt, 1 doboz zabkrém, petrezselyem.

Elkészítés:

Kifőzöm a gemellit. A hagymát olajon megpárolom, hozzáadom az apróra vágott gombát, zúzott fokhagymát, sózom, borsozom, bazsalikomozom és fedő alatt megpuhítom. A gomba elegendő levet szokott ereszteni, de nem mindig, ezért itt is figyelni kell és pótolni kicsi vízzel, ha mégsem lenne elég leve. Ha kész, megszórom egy kevés liszttel és ráöntöm a zabtejszínt, összekeverem, kicsit még forralom és kész. Az egészet összekeverem a tésztával, megszórom frissen aprított petrezselyemmel.

 

 

Tejszínes gombás gemelli
Elküld

Küldje el kérdését megjegyzését, szóljon hozzá!


Név: *
E-mail cím: *
Üzenet: *

A magyaros ízek kedvelőjeként és szenvedélyes húsfogyasztóként éltük az életünket férjemmel és két gyermekünkkel, amikor 2007 nyarán... Magunkról Deutsch Noémi - Vegán ételek
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Vegán ételek a facebookon Vegán ételek a twitteren KÖVESS MINKET!
Vegán ételek
Kezdőlap Magunkról Növényi táplálkozás ReceptekKönyvajánlóKapcsolat