Receptek


Vendégváró

Vendégváró
Levesek

Levesek
Főételek

Főételek
Desszertek

Desszertek

TÓCSNI (KRUMPLIS PALACSINTA)
TÓCSNI (KRUMPLIS PALACSINTA)
Hozzávalók:

6 nagy krumpli, 1 fej vöröshagyma, 1 kanál keményítő, 1 ek. liszt, só, bors, petrezselyem, olaj a sütéshez.

Elkészítés:

A krumplit és a hagymát sajtreszelőn lereszelem, hozzáadom a keményítőt, sózom és borsozom. Ezután összekeverem a liszttel és belekeverem az aprított petrezselymet. A serpenyőt megmelegítem 1 ek. olajjal, majd annyi masszát merek, hogy kis kerek palacsinta legyen. 2-3 percig sütöm mindkét oldalát, lassú tűzön, hogy jól átsüljön, de ne égjen meg. Szép pirosra.

TÓCSNI (KRUMPLIS PALACSINTA)
Elküld

Küldje el kérdését megjegyzését, szóljon hozzá!


Név: *
E-mail cím: *
Üzenet: *

A magyaros ízek kedvelőjeként és szenvedélyes húsfogyasztóként éltük az életünket férjemmel és két gyermekünkkel, amikor 2007 nyarán... Magunkról Deutsch Noémi - Vegán ételek
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Vegán ételek a facebookon Vegán ételek a twitteren KÖVESS MINKET!
Vegán ételek
Kezdőlap Magunkról Növényi táplálkozás ReceptekKönyvajánlóKapcsolat