Receptek


Vendégváró

Vendégváró
Levesek

Levesek
Főételek

Főételek
Desszertek

Desszertek

ZÖLDBABFŐZELÉK
ZÖLDBABFŐZELÉK
Hozzávalók:

1 kg zöldbab (nyáron friss, télen mirelit), olaj, liszt, só, 1 nagy fej apróra vágott vöröshagyma, ízlés szerint fokhagyma (mi jó fokhagymásan szeretjük), 1 db natúr szójajoghurt.

Elkészítés:

Olajon megpárolom a hagymát,beleteszem a zúzott fokhagymát,  hozzáadom a zöldbabot, sózom és először a saját levében párolom, majd felöntöm kevés vízzel puhára főzöm. A lisztet elkeverem a joghurttal, majd az egészet behabarom, pár percig még forralom és kész.

ZÖLDBABFŐZELÉK
Elküld

Küldje el kérdését megjegyzését, szóljon hozzá!


Név: *
E-mail cím: *
Üzenet: *

zuszka

Szójajoghurtról szól a recept, abban mi nem vegán? Beszólni muszáj, a szöveget megérteni nem...?

2017.03.30 07:30


Edit

Szetném megkérdezni, miert használ a vegan etelbe joghurtot. Koszonom.

2014.05.08 22:35


A magyaros ízek kedvelőjeként és szenvedélyes húsfogyasztóként éltük az életünket férjemmel és két gyermekünkkel, amikor 2007 nyarán... Magunkról Deutsch Noémi - Vegán ételek
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Vegán ételek a facebookon Vegán ételek a twitteren KÖVESS MINKET!
Vegán ételek
Kezdőlap Magunkról Növényi táplálkozás ReceptekKönyvajánlóKapcsolat