Receptek


Vendégváró

Vendégváró
Levesek

Levesek
Főételek

Főételek
Desszertek

Desszertek

ZÖLDBORSÓFŐZELÉK VIRSLIVEL
ZÖLDBORSÓFŐZELÉK VIRSLIVEL
Hozzávalók:

25 dkg fagyasztott zöldborsó, olaj, só, liszt, barna nádcukor, zabkrém, szójavirsli, petrezselyem.

Elkészítés:

Serpenyőben olajat hevítek, beleteszem a borsót, sózom és fedő alatt puhára párolom. Amikor puha, megszórom liszttel (én mindenhez fehér tönkölylisztet használok) és beleteszem a zabtejszínt, összekeverem. Ha túl sűrű lesz, szójatejjel higítom. Ízlés szerint megcukrozom ( én édesen szeretem a borsófőzeléket) és amikor kész, összekeverem friss petrezselyemmel. A szójavirslit kevés olajon megsütöm és a főzelékhez adom.

ZÖLDBORSÓFŐZELÉK VIRSLIVEL
Elküld

Küldje el kérdését megjegyzését, szóljon hozzá!


Név: *
E-mail cím: *
Üzenet: *

A magyaros ízek kedvelőjeként és szenvedélyes húsfogyasztóként éltük az életünket férjemmel és két gyermekünkkel, amikor 2007 nyarán... Magunkról Deutsch Noémi - Vegán ételek
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Vegán ételek a facebookon Vegán ételek a twitteren KÖVESS MINKET!
Vegán ételek
Kezdőlap Magunkról Növényi táplálkozás ReceptekKönyvajánlóKapcsolat